Zum Inhalt springen

Unzufrieden? Geld zurück

Vor 15:00 Uhr bestellt, noch am selben Tag versendet

Kunden geben uns 5 Sterne!

Kostenloser Versand nach NL!

Unzufrieden? Geld zurück

Vor 15:00 Uhr bestellt, noch am selben Tag versendet

Kunden geben uns 5 Sterne!

Kostenloser Versand nach NL!

Verschil tussen een waskussen en aankleedkussen?

Als je door alle verschillende baby uitzetlijstjes gaat kom je van alles tegen. Waskussen, verschoonkussen, aankleedkussen, moet je dan echt allerlei verschillende kussens halen? En waar laat je die dan? Nee hoor! Al deze woorden betekenen namelijk allemaal hetzelfde, namelijk de plek waar je je baby legt om te verschonen of na een badje om deze af te drogen en aan te kleden. 

Waar moet je op letten bij een aankleedkussen? 

Als je vervolgens gaat zoeken op de term aankleedkussen kom je weer in een wereld apart terecht. De keuze is reuze! Maar waar moet je op letten? Allereerst moet je letten op het formaat. Het aankleedkussen moet namelijk natuurlijk wel goed passen op de commode waar hij op komt te liggen. 

Vervolgens kun je letten op de gebruikte materialen. Wordt er gebruik gemaakt van plastic of van fijnere, zachtere materialen? Is de onderkant glad, of wordt er gebruik gemaakt van antislip materiaal? Als het kussen antislip is dan ligt het veiliger en stabieler op het moment dat jouw kindje begint met bewegen. 

Het verwarmd aankleedkussen van Cuddl

Tot slot bestaat er sinds kort ook een nieuwe innovatie binnen aankleedkussens: namelijk verwarming! Jouw kindje heeft het koud na een badje. Tot nu toe was het ofwel een kwestie van de verwarming hoog zetten, of anders haasten om te zorgen dat jouw kindje zo snel als mogelijk weer droog en aangekleed is! En dit is eigenlijk zonde, want de momenten tijdens het verschonen, na een badje en bijvoorbeeld babymassage zijn eigenlijk juist momenten om van te genieten!

Dankzij het innovatieve, verwarmde aankleedkussen van Cuddl zijn momenten als verschonen, afdrogen en aankleden een feestje!

Het verwarmde aankleedkussen is al na 1 minuut op temperatuur en dankzij de thermostaat wordt het kussen een aangename 37 graden Celsius! Ook heeft Cuddl een antislip onderkant en is hij van super zacht en stevig materiaal dat in een handomdraai schoon is. 

Het verwarmde aankleedkussen is te bestellen op www.cuddl.nl

Mein Warenkorb
Dein Warenkorb ist leer.

Sieht so aus, als hättest du noch keine Wahl getroffen.