Zum Inhalt springen

Unzufrieden? Geld zurück

Vor 15:00 Uhr bestellt, noch am selben Tag versendet

Kunden geben uns 5 Sterne!

Kostenloser Versand nach NL!

Unzufrieden? Geld zurück

Vor 15:00 Uhr bestellt, noch am selben Tag versendet

Kunden geben uns 5 Sterne!

Kostenloser Versand nach NL!

DSC08760

Wat is een verwarmd verschoonkussen?

Een verwarmd verschoonkussen. Klinkt als een goed idee! Bestaat dat nog niet dan? Deze opmerkingen kregen we regelmatig toen we ons idee vertelden aan vrienden en familie. Iedereen met (klein)kinderen weet: baby’s hebben het koud als ze uit bad komen, wanneer ze verschoond worden of schone kleding aan moeten. En geeft toe, niemand vindt het leuk wanneer de kleine aan het huilen is terwijl hij of zij net heeft liggen genieten in een warm badje. Sta jij wel eens met je handen in het haar omdat je niet weet wat je moet doen? Het verwarmd verschoonkussen ‘Wumby’ is dé oplossing!

Baby’s kunnen hun eigen temperatuur niet goed regelen. Dus je kunt je wel voorstellen wanneer ze van een lekker warm badje van 37 graden plots in een omgevingstemperatuur van 20 of 21 graden komen… Dan vinden ze dat niet fijn!

Om de momenten na een badje, tijdens het verschonen en aankleden voor je baby een stuk comfortabeler te maken hebben we het Wumby verwarmd verschoonkussen bedacht. In het verschoonkussen is een 12v laagspanning verwarmingselement verwerkt met een thermostaat van 37 graden. Zo ligt jouw baby heerlijk warm en veilig tijdens de momenten die anders koud en stressvol zijn. Dit gun je die kleintjes toch?

Interesse in het online bestellen van het Wumby verwarmd verschoonkussen?

Mein Warenkorb
Dein Warenkorb ist leer.

Sieht so aus, als hättest du noch keine Wahl getroffen.