Skip to content

Not satisfied? Money back.

Ordered before 15:00? Shipped the same day!

Customers give us 5 out of 5 stars

Free shipping to NL!

Not satisfied? Money back.

Ordered before 15:00? Shipped the same day!

Customers give us 5 out of 5 stars

Free shipping to NL!

Hoe vaak moet een baby in bad?

Je wilt jouw baby’tje natuurlijk de beste zorg en verzorging geven! Lekker insmeren, haartjes borstelen… en badderen! Maar, hoe vaak moet dat eigenlijk? Natuurlijk wil je jouw baby’tje altijd schoonhouden, maar hoe vaak moet dat eigenlijk? Want te veel in bad, dat is ook niet goed voor het huidje van je baby. In deze blog lees jij hoe vaak je baby’tje in bad moet en geven we je enkele tips mee. 

Je baby in bad

De vette laag op het huidje van je baby is erg belangrijk voor de bescherming van het huidje. Als je kindje te veel in bad gaat dan gaat dat vette laagje eraf. Volgens verschillende experts is het genoeg om je kindje minimaal één en maximaal drie keer per week in bad te doen. 

Zorg er natuurlijk wel bij het badderen voor dat het water de juiste temperatuur heeft (37 graden Celsius) en dat je alleen maar producten gebruikt die geschikt zijn voor baby’tjes. Om uitdroging van het huidje van jouw baby’tje te voorkomen is het ook belangrijk dat je baby’tje niet te lang in bad gaat. Zo’n 5 á 10 minuten per keer is voldoende!

Je baby na het badje 

En na het badje? Dan wil je natuurlijk genieten samen met je baby’tje en het ontspannen moment van het eerder genomen badje voortzetten! Op een standaard aankleedkussen lukt dit vaak niet, omdat je baby’tje het erg koud krijgt en dan onrustig wordt en gaat huilen. Gelukkig is hier een oplossing voor tegenwoordig, namelijk een verwarmd aankleedkussen! Cuddl heeft dit geïntroduceerd. Al na 1 minuut is dit kussen op temperatuur, het wordt een aangename 37 graden Celsius. Het gebruik van Cuddl na een badje zorgt ervoor dat jouw baby’tje ook na het badje heerlijk ontspannen en vrolijk blijft! Hierdoor heb je zelf ook alle tijd om af te drogen, aan te kleden en te verschonen. Maar je kunt ook veel vaker bijvoorbeeld babymassage doen!

Cuddl zorgt voor blije baby’s en daardoor voor blije ouders! Het verwarmde aankleedkussen van Cuddl is te bestellen op www.cuddl.nl

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.