Skip to content

Not satisfied? Money back.

Ordered before 15:00? Shipped the same day!

Customers give us 5 out of 5 stars

Free shipping to NL!

Not satisfied? Money back.

Ordered before 15:00? Shipped the same day!

Customers give us 5 out of 5 stars

Free shipping to NL!

Hoe vaak verschoon je een baby?

Een van de minst leuke klusjes van het ouderschap is het verschonen van je baby’tje. Plasluiers zijn niet zo erg, maar de poepluiers kunnen soms best behoorlijk zijn! En het zijn er ook niet weinig. Gemiddeld gezien verschoon je jouw baby’tje het eerste jaar maar liefst zo’n 2500 keer! Dat is zo’n 7 keer per dag ofwel elke 3,5 uur. De ene dag vaker dan de andere, maar je kunt ervan uit gaan dat je vaak aan de beurt bent!

Verschonen op een aankleedkussen

Het verschonen zal het vaakst gebeuren op je aankleedkussen. Veel mensen staan er niet bij stil, maar het aankleedkussen is stiekem het meest gebruikte item uit jouw babyuitzet! En toch kiezen de meeste mensen ervoor om het meest basic aankleedkussen te kopen. En dat is vaak koud, dun, plastic en niet echt comfortabel voor jouw baby’tje om op te liggen! Zeker als ze wat zwaarder zijn liggen ze op een dun kussen al heel snel ‘door het kussen heen’ zodat ze eigenlijk met hun hoofdje op de commode liggen. En dat wil je natuurlijk niet!

Het verwarmd aankleedkussen van Cuddl

Koud, dun, plastic… terwijl je eigenlijk het beste wil voor je kindje? Dat rijmt toch eigenlijk helemaal niet? Nee, inderdaad! Dus waarom zo’n simpel aankleedkussen kiezen als het ook anders kan? Dat dachten de mensen bij Cuddl ook, en hebben ze het aankleedkussen dus opnieuw uitgevonden! Niet alleen is het Cuddl aankleedkussen heerlijk zacht, lekker dik en heeft het een antislip onderkant, maar bovenal is het verwarmd! En heel veilig in gebruik dankzij het 12 volt laagspanning systeem. 

Er zit een hoogwaardig infrarood verwarmingselement in dat zorgt dat het aankleedkussen al na een minuut op een heerlijke 37 graden is! Als je jouw kindje het beste gunt, zorg dan ook dat deze in het eerste jaar 2500 keer in plaats van koud op een heerlijk comfortabele Cuddl ligt!

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.