Skip to content

Not satisfied? Money back.

Ordered before 15:00? Shipped the same day!

Customers give us 5 out of 5 stars

Free shipping to NL!

Not satisfied? Money back.

Ordered before 15:00? Shipped the same day!

Customers give us 5 out of 5 stars

Free shipping to NL!

DSC08777

Welk aankleedkussen is goed?

Je aankleedkussen. Of beter gezegd, het aankleedkussen of verschoonkussen van je baby. Je gebruikt het kussen wel duizenden keren in het eerste levensjaar van je baby. Ongeveer 2500 luiers, een paar honderd keer in (en uit) bad… je baby brengt er heel wat tijd op door!

De keuze is reuze tussen alle aankleedkussens, zowel online als offline kun je verschillende soorten, kleurrijke en merken aankleedkussens kopen. Toch doen de verschoonkussens eigenlijk allemaal hetzelfde: je baby kan er op liggen en dat was het dan wel zo’n beetje. Er zijn geen aankleedkussens op de markt die een extra functie toevoegen, anders dan een plek om je kindje op weg te leggen.

Met die gedachte is Wumby ontstaan. Wumby introduceert het eerste verwarmde aankleedkussen, zodat je baby heerlijk warm ligt tijdens het verschonen en als je baby uit bad komt. Wij hebben dit zelf ervaren, lees hier meer over op de pagina ‘Wie zijn wij’. Uit ervaring weten wij dat het extra belangrijk is om baby’s lekker warm te houden als ze uit bad komen of verschoond worden.

Het Wumby verwarmd aankleedkussen speelt hierin een grote rol. Verschonen en afdrogen en aankleden wordt een ontspannen ervaring om samen van te genieten in plaats van dat het een haastklus wordt!

Het Wumby verwarmde verschoonkussen is nu online te bestellen.

Bestel Wumby

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.