Aller au contenu

Mécontent ? Remboursement

Commandé avant 15h00, expédié le jour même

Les clients nous donnent 5 étoiles!

Livraison gratuite a NL!

Mécontent ? Remboursement

Commandé avant 15h00, expédié le jour même

Les clients nous donnent 5 étoiles!

Livraison gratuite a NL!

content_bg

Top 5 kraam cadeaus

Jouw beste vriendin, dochter, schoondochter of wie dan ook gaat bevallen. Tijd voor een babyshower! Of een kraamcadeau! Er zijn veel zaken die komen kijken bij het krijgen van een baby. Daarom kan iedereen wel wat extra babyspullen gebruiken. In deze blog zetten we de vijf leukste, meest originele of stoerste cadeaus uiteen!

Een kinderstoel

Elke dag als gezinnetje samen aan tafel. Een droom als je bezig bent met het stichten van een gezinnetje! Om dat te kunnen doen heb je een kinderstoel nodig! Vandaar dat dit cadeau deze lijst heeft gehaald!

Wipstoel

Je hebt je handen vol als jonge ouder. Zorg voor je kindje, huisje, boompje, beestje… soms wil je je baby’tje even wegleggen! Maar dat kan niet… of toch wel? Een wipstoel geeft jou als mama soms net die tijd extra die je nodig hebt!

Babyfoon

Het volgende cadeau is een babyfoon. Elke ouder heeft deze natuurlijk nodig, want je wil te allen tijde kunnen checken of alles goed gaat met je kind. Wel of geen camera? DECT of wifi? Er zijn veel opties! Maar 1 ding is zeker: je kunt niet zonder goede babyfoon!

Een luiertaart vol verrassingen!

Genoeg luiers om de komende maanden door te komen! Maar niet alleen luiers, ook allerlei andere verzorgingsproducten. Shampoo, douchegel, tandpasta, tandenborstel, je hebt zoveel nodig! Met een goed gevulde luiertaart ben je de komende tijd zeker weten onder de pannen. Je kunt er zelfs voor kiezen om een duurzame luiertaart te maken met duurzame luiers. Meer weten over duurzame babyspullen? Bekijk dan ook eens onze blog over duurzame “Een baby op komst in een duurzaam leven?”.

Een verwarmd aankleedkussen

Een verwarmd aankleedkussen? Bestaat dat dan? Ja! Sinds kort! Cuddl introduceert een innovatie voor de babykamer; een verwarmd aankleedkussen. Elke baby ligt voortaan heerlijk warm en comfortabel op een verwarmd aankleedkussen. Hoe lekker is dat? Zonder twijfel het meest originele babyshower/ kraamcadeau!

Mon panier
Votre panier est vide.

Il semble que vous n'ayez pas encore fait de choix.