Aller au contenu

Mécontent ? Remboursement

Commandé avant 15h00, expédié le jour même

Les clients nous donnent 5 étoiles!

Livraison gratuite a NL!

Mécontent ? Remboursement

Commandé avant 15h00, expédié le jour même

Les clients nous donnent 5 étoiles!

Livraison gratuite a NL!

DSC08785

Waar moet je op letten bij aanschaf van een verschoningskussen?

Verschoningskussens.. Er zijn veel verschillende verschoningskussens op de markt, met allemaal dezelfde functie. Het is een plek waar je kindje op kan liggen tijdens het verschonen, omkleden of afdrogen na een badje. Een verschoonkussen is niet meer dan dat.

Waar moet je dan op letten bij de aanschaf? Het verschoonkussen moet aansluiten bij je wensen en behoeftes als ouder. En als ouder wil je natuurlijk maar één ding: dat je kindje comfortabel ligt. En eerlijk, de meeste verschoningskussens bieden geen écht comfort. Ook zijn de meeste verschoningskussens gemaakt van goedkoop plastic dat na verloop van tijd kapot gaat en niet veilig is. Veiligheid staat bij Wumby centraal. De onderkant van het kussen is namelijk van antislip materiaal. Zo blijft het Wumby verwarmde verschoningskussen altijd stevig op zijn plaats liggen wanneer jouw baby dat niet doet!

Het Wumby verwarmd verschoningskussen pakt het anders aan. Wij hebben het comfort van jouw baby centraal gesteld. Niet meer huilen uit bad als jouw baby het koud heeft. Jouw baby ligt heerlijk warm tijdens het verschonen, afdrogen of aankleden. Het materiaal van Wumby is van superstevig, maar toch heerlijk zacht, hoogwaardig materiaal dat je ook nog eens eenvoudig schoonmaakt. Dankzij Wumby worden er heel veel tranen bespaart en dat wil iedere ouder nemen wij aan!

 

Mon panier
Votre panier est vide.

Il semble que vous n'ayez pas encore fait de choix.