Aller au contenu

Mécontent ? Remboursement

Commandé avant 15h00, expédié le jour même

Les clients nous donnent 5 étoiles!

Livraison gratuite a NL!

Mécontent ? Remboursement

Commandé avant 15h00, expédié le jour même

Les clients nous donnent 5 étoiles!

Livraison gratuite a NL!

Wat heb je nodig voor een baby?

Een baby… Het is ongetwijfeld de grootste verandering in je leven! En die van je huis… want wat een spullen heb je nodig! Voor je het weet is heel je huis overgenomen en zie je overal waar je kijkt babyspullen liggen, maar wat heb je nu precies nodig? In deze blog zetten we geen lijst weg, want baby-uitzetlijsten, daar zijn er al tientallen van te vinden online. In deze blog lichten we een paar slimme oplossingen uit waar jij als ouder veel gemak uit kunt halen. 

Een verwarmd aankleedkussen

Een verwarmd aankleedkussen? Ja, ook dat bestaat tegenwoordig. Vergelijk het met stoelverwarming in je auto. Hoe lekker is dat voor jouw baby’tje na een badje? Het grootste voordeel, naast het feit dat je baby’tje heerlijk comfortabel ligt, is dat jij als ouder alle tijd van de wereld hebt om op je gemakje jouw baby’tje af te drogen en aan te kleden. En kies nog eens een keer extra voor babymassage!

Babyvoeding espressoapparaat

Ja, echt waar! De tijden van aanklooien met schepjes en thermometers zijn voorbij. Er zijn verschillende oplossingen op de markt waarbij je op een knop drukt en je binnen enkele seconden een flesje klaar hebt voor jouw baby, met precies genoeg voeding en op de juiste temperatuur!

Kinderwagens die zelf wiegen

Het opzetstuk op een kinderwagen dat ervoor zorgt dat de kinderwagen heen en weer wiegt kennen we al. Maar, er zijn tegenwoordig ook kinderwagens met een dergelijk systeem ingebouwd! Via een app druk je op de knop en jouw baby’tje wordt heerlijk heen en weer gewiegd, terwijl jij je handen vrij hebt. 

Handsfree badcapes

Elke ouder kent het wel. Je wil je kindje uit het badje halen, maar je hebt eigenlijk handen te kort. Met twee handen hou je de badcape vast, maar dan moet je ook je kindje nog pakken! En je moet zorgen dat de cape niet in het water valt. Niet echt handig op deze manier. Tegenwoordig zijn er ook capes die je als ‘schort’ aan kunt doen, zodat je je handen vrij hebt om je baby’tje veilig uit badje te halen en af te drogen (op een verwarmd aankleedkussen natuurlijk!)

Mon panier
Votre panier est vide.

Il semble que vous n'ayez pas encore fait de choix.