Aller au contenu

Mécontent ? Remboursement

Commandé avant 15h00, expédié le jour même

Les clients nous donnent 5 étoiles!

Livraison gratuite a NL!

Mécontent ? Remboursement

Commandé avant 15h00, expédié le jour même

Les clients nous donnent 5 étoiles!

Livraison gratuite a NL!

Cudl verwarmd aankleedkussen

Wat voor aankleedkussen?

Je bent bezig met je babyuitzet. Een essentieel onderdeel van de babykamer is het aankleedkussen of verschoningskussen. Je baby ligt er het eerste jaar duizenden keren (ja, echt!) op.

Wanneer je gaat zoeken op internet of in babywinkels naar een aankleedkussen, dan zijn er eigenlijk maar weinig opties. Een stuk schuim met een laagje plastic er omheen. Ongeïnspireerd, koud… en daar brengt jouw baby zoveel tijd op door! Of de alternatieven zijn vrij dure designkussens die geen andere functionaliteit bieden dan de goedkope koude alternatieven.

Wumby pakt het anders aan. Wij hebben het enige verwarmde aankleedkussen ontwikkeld, met het comfort van jouw baby in gedachten. Het verwarmde aankleedkussen is het enige aankleedkussen dat een echte functie toevoegt, namelijk verwarming!

Baby’s kunnen de eigen lichaamstemperatuur nog niet goed reguleren. Dit uit zich het best op de momenten dat ze kwetsbaar zijn, tijdens het verschonen, afdrogen of aankleden. Koud! Maar niet op het Wumby verwarmd aankleedkussen. De thermostaat van 37 graden zorgt ervoor dat de temperatuur precies goed is.

Met het verwarmde aankleedkussen van Wumby worden momenten die normaal haastklussen zijn, nu momenten zijn waar je samen met je baby ontspannen van kunt genieten!

Mon panier
Votre panier est vide.

Il semble que vous n'ayez pas encore fait de choix.